monitoring pozycji
Blog > Komentarze do wpisu

Czy znasz... Bellę Swan?

Edwarda znasz, ale czy zapamiętałaś również fakty o Belli?

 

1. Do jakiego miasta przeprowadziła się Bella?

A) Sporks

B) Arizony

C) Forks

2. Jak nazywa się tata Belli?

A) Charlie

B) Danny

C) Peter

3. Z jakim kolegą Bella porozmawiała w nowym mieście na początku?

A) Z Jacobem

B) Z Michaelem

C) Z Facobem

4. Jakiego koloru jest samochód Belli?

A) srebrnego

B) czerwonego

C) białego

5. Kogo w końcu Bella wybrała na męża?

A) Jacoba

B) Mike'a

C) Edwarda

6. Jak nazywa się córeczka Belli i Edwarda?

A) Caroline Renee ''Esme'' Swan

B) Renesmee Carlie ''Nessie'' Cullen

C) Esmereen Vanessa Cullen

7. Kto urządził Belli i Edwardowi ślub?

A) Jessica

B) Alice

C) Rosalie

8. Ile dni brakowało do 19 urodzin Belli, gdy została wampirem?

A) jednego tygodnia

B) trzech dni

C) ona już miała 19 lat

9. Kiedy Bella pierwszy raz zobaczyła Edwarda?

A) Na parkingu szkolnym

B) W klasie do biologii 

C) Na stołówce

10. Jakie było drugie imię Belli?

A) Marie

B) Elizabeth

C) Catherine

 

ODPOWIEDZI:

1 - C

2 - A

3 - A

4 - B

5 - C

6 - A

7 - B

8 - B

9 - C

10 - A

 

WYNIKI:

 :-D  10-8 punktów: Bellę znasz lepiej od samej Belli, tak jak nie zna jej nikt inny. Gdybyś ją zobaczyła, od razu wiedziałabyś ze to o na i wiedziałabyś o niej wszystko, od numeru buta do wieku wampirzego. Bella nie ma przed tobą tajemnic!

:-)  7-4 punkty: Brawo, wiesz o Belli większość rzeczy. Gdybyś kiedyś ją spotkała, to wiesz o nie na tyle dużo, że umiałabyś nawet zrobić jej ulubione danie. Nie wiesz o niej paru rzeczy, które jednak nie są zbyt istotne.

:-(  3-0 punków: Oj, w ogóle nie znasz Belli. Gdybyś ją zobaczyła, nawet nie wiedziałabyś, kto to jest póki koleżanka nie zrobiłaby ci na ten temat półgodzinnego wykładu. Na szczęście zawsze możesz zajrzeć do Zmierzchu i przypomnieć sobie wiek Belli czy inny szczegół.

czwartek, 14 lutego 2013, allywent
Dzięki, że czytacie mojego bloga! Proszę tylko: skomentuj!